یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: با ترکیب شکر و نعنا و توت فرنگی دسری خوشمزه تهیه کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه گرانیتای نعنا و توت فرنگی

زمان تهيه:‌10 دقيقه
زمان پخت:‌10 دقيقه
به علاوه 4 ساعت براي فريز شدن

  • مواد لازم براي 4 نفر:

شكر: 100 گرم

توت فرنگي: 450 گرم

برگ نعنا: 8 عدد به علاوه مقداري اضافه براي سرو

  • روش تهيه:

1 - درون قابلمه‌اي متوسط، 100 گرم آب را با شكر روي حرارت متوسط جوش آوريد. مراقب باشيد شربت نجوشد.

2- همزمان با اين كار توت فرنگي‌ها را درون دستگاه غداساز ريخته و آن‌ها را به صورت پوره درآوريد و آن را درون قابلمه حاوي شربت بريزيد و حرارت آن را كم كرده و بگذاريد تا 5 دقيقه يا تا زماني كه تقريبا غليظ شود بجوشد. سپس مخلوط را درون يك آبكش بريزد تا هرچه تخم و برگ اضافي درون آن جدا شود.پس از آن 15 دقيقه صبر كنيد تا خنك شود.

3- مخلوط را درون ظرف مناسبي ريخته و به مدت يك ساعت در فريزر قرار داده سپس لايه رويي را با چنگال خراش ذاذه و به فريزر برگردانيد و اين كار را به مدت 4 ساعت و ساعتي يكبار تكرار كنيد تا كل مخلوط كريستالي شود.

4 - گرانيتا را درون ليوان‌ها ريخته و روي آن‌ها را با برگ نعنا تزيين كنيد.

www.bbcgoodfood.com

کد خبر 408163

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha